Nauwkeurige, onmiddellijke resultaten voor de huisartsenpraktijk en eerstelijnsgezondheidszorg

Dokterspraktijken en opname-afdelingen

Aandoeningen zoals anemie, diabetes en zelfs infecties worden vaak eerst ontdekt bij een huisarts. Deze aandoeningen worden ook getest op de afdeling opname in een ziekenhuis.

In deze omgevingen adviseert Radiometer de HemoCue serie uit de hand-held analysers. De HemoCue serie meet hemoglobine voor het traceren van anemie, glucose voor de eerste screening van diabetes en urine voor het controleren en monitoren van albuminurie. Sommige HemoCue systemen kunnen ook het aantal witte bloedcellen meten voor de screening van infecties, ontstekingen, weefselnecrose of hematologische afwijkingen; dit allemaal in de spreekkamer van de arts.

Radiometer maakt het mogelijk deze testen uit te voeren in een Point-of-Care omgeving, waardoor deze aandoeningen vroeg en nauwkeurig opgespoord kunnen worden. De resultaten kunnen meteen aan de patiënt bekend gemaakt worden. Tijdens dezelfde afspraak nog, kunnen aanvullende laboratoriumtests aangevraagd of uitgevoerd worden.


Lees meer over hoe de producten van Radiometer nauwkeurige en snelle resultaten leveren voor huisartsenpraktijken en opname-afdelingen in ziekenhuizen.

Lees meer

Hematologie
Diabetes

Cookies worden gebruikt op deze website

Use of cookies
Wachtwoord vergeten
Gebruiker niet gevonden
Versturen
Radiometer medewerker? Voer de gebruikersnaam in om het wachtwoord opnieuw in te stellen
We hebben een e-mail verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen
Wijzig uw wachtwoord
Wachtwoord gewijzigd
Wachtwoordwijziging vereist.
Verander uw wachtwoord om gebruik te kunnen blijven maken van MyRadiometer.
Wachtwoord is gewijzigd