Meten van glucose, lactaat, pH/bloedgassen, elektrolyten en metabolieten

Anesthesiologie

De continue non-invasieve monitors van Radiometer verschaffen zorgverleners voortdurende patiëntinformatie over de status van de beademings- (tcpCO2)en oxygenatie (SpO2)-waarden als onderdeel van intra-operatieve monitoring van geanestheseerde patiënten.

Dit wordt op niet-invasieve wijze gedaan en is effectief gedurende procedures waarbij speciale mechanische beademingstechnieken worden gebruikt, zoals HFJV, HFO en één-longbeademing.

De metingen van Radiometer voor glucose, lactaat, pH-bloedgassen, elektrolyten en metabolieten spelen een cruciale rol in de voortdurende monitoring om het behoud van normale lichaamsfuncties te controleren. 

Continue non-invasieve monitors van beademings- en oxygenatie- waarden is tevens effectief bij gemonitorde anesthesie/prodcedurale verdoving voor diagnostische of therapeutische procedures, bijvoorbeeld endoscopie, flexibele fiberoptische laryngoscopie en bronchoscopie, cardiale katheterisatie.

Andere toepassingen zijn onder andere het monitoren van bijwerkingen op pijnbestrijding en het bewaken van de patiënt op de afdeling post-anesthesie.

Cookies worden gebruikt op deze website

Use of cookies