Kwaliteit en naleving wettelijke voorschriften

De toewijding van Radiometer voor kwaliteit en onze reputatie rechtvaardig en eerlijk te zijn, vormt de basis van ons voortdurende succes.

Wij stellen voorop dat onze medewerkers op ethische wijze zaken doen en zich houden aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, gedragscodes, werkwijzen en procedures.

Radiometer is onderdeel van Danaher Corporation. Het handelen met kwaliteit is een essentiële basis voor persoonlijk succes en voor het collectieve succes van Danaher. Het opbouwen en behouden van een sterke bedrijfscultuur gebaseerd op kwaliteit en naleving van wettelijke voorschriften, is van cruciaal belang voor een leidende internationale onderneming. Een bedrijfscultuur dat gebaseerd is op integriteit en op de naleving van wettelijke voorschriften zorgt voor een duidelijk concurrerend voordeel voor Danaher. Danaher wil een kwalitatieve onderneming opbouwen en heeft de reputatie eerlijk en en rechtvaardig om te gaan met investeerders, zakenpartners, klanten, collega's en concurrenten.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de werkwijze van Radiometer, neemt u dan contact met ons op.

Cookies worden gebruikt op deze website

Use of cookies