De essentie waarom we doen, wat we doen

Onze Missie & Visie

Dit is wie we zijn en de essentie waarom we iedere dag naar ons werk komen.

Onze Missie

Bij Radiometer is het onze missie om professionele zorgverleners te helpen diagnostische beslissingen te nemen om levens te redden.

Wij bieden professionele zorgverleners het inzicht en vertrouwen die hen helpen om de juiste diagnostische beslissingen te nemen om levens te redden.

Het is voor ons een kwestie van trots en nederigheid dat de informatie welke komt van onze mogelijkheden vaak het verschil is tussen leven en dood. Dit is onze drijvende kracht en wat ons verbindt als bedrijf.

Wij hebben het geluk te beschikken over ambitieuze en innovatieve collega's die voortdurend hard werken om aan de klantwensen en verwachtingen te voldoen en die zelfs te overtreffen. Mede door het op de markt brengen van nieuwe en innovatief levensreddende ideeën.

Onze Visie

Verbeteren van de wereldwijde gezondheidszorg voor het snel, eenvoudig en betrouwbaar diagnosticeren van patiënten

Bij Radiometer zien we zorg nooit als vanzelfsprekend.

Elke dag wordt er over de hele wereld met behulp van Radiometer apparatuur een half miljoen bloedmonsters gemeten. Dat is zes bloedmonsters per seconde, 360 bloedmonsters per minuut en meer dan 21.000 bloedmonsters per uur. Elk jaar komen miljoenen levens in contact met onze mogelijkheden en de informatie die deze verschaffen en dat is waarom wij iedere dag streven ons uiterste best te doen.

Alleen door meer inzicht te krijgen in de wensen van professionele zorgverleners kunnen we de juiste producten en oplossingen ontwikkelen om zodoende aan onze visie op de verbetering van de wereldwijde gezondheidszorg te kunnen voldoen. 

Hoe kritischer onze instelling, hoe groter de wensen en dat is de reden waarom we streven naar oplossingen die betrouwbaar, snel en eenvoudig te begrijpen en te gebruiken zijn.

Voortbouwend op de waarde van continue verbetering en de ambitie om aan de klantwensen te voldoen is onze visie om wereldwijd de zorg met betrouwbare, snelle en eenvoudige patiëntdiagnoses te verbeteren.

Cookies worden gebruikt op deze website

Use of cookies
Wachtwoord vergeten
Gebruiker niet gevonden
Versturen
Radiometer medewerker? Voer de gebruikersnaam in om het wachtwoord opnieuw in te stellen
We hebben een e-mail verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen
Wijzig uw wachtwoord
Wachtwoord gewijzigd
Wachtwoordwijziging vereist.
Verander uw wachtwoord om gebruik te kunnen blijven maken van MyRadiometer.
Wachtwoord is gewijzigd