Resultaten ter beschikking terwijl de patiënt nog aanwezig is

Gynaecologie en verloskunde

Vrouwen kunnen lijden aan anemie als gevolg van de zwangerschap en de zware menstruatie periodes, bloedende fibroids of door endometriose

Als vrouwen lijden aan anemie tijdens zwangerschap of zware menstruatie, bloedende fibromen of endometriose, is het meten van de hemoglobinespiegel vereist. Onze HemoCue hand-held hemoglobine-analysers geven resultaten terwijl de patiënt nog op het spreekuur is. Als anemie wordt gedetecteerd, kunnen tijdens dezelfde afspraak nog aanvullende bloedtesten uitgevoerd worden.

Een vroege zwangerschap kan aangetoond worden met de AQT90 FLEX immunochemie-analyser van Radiometer, die βhCG in zowel volbloed als plasma kan meten.

Zwangerschapsdiabetes kan worden omschreven als een verborgen epidemie; 2–5% van alle zwangeren krijgt hiermee te maken. Met zijn uitstekende precisie is onze HemoCue glucose-analyser een effectief hulpmiddel bij het opsporen en monitoren van zwangerschapsdiabetes.

Geboorte asfyxie treedt op wanneer de hersenen of andere organen van de baby niet genoeg zuurstof krijgen vóór, tijdens of na de geboorte. Dit kan leiden tot hersenbeschadiging, ernstige handicaps of zelfs overlijden. Door de zuurstof- en zuur-basestatus van de baby te controleren tijdens en direct na de geboorte, kan geboorte asfyxie worden vastgesteld. Er kunnen dan direct acties ondernomen worden om hersenbeschadigingen te voorkomen. De TCM CombiM monitor met tc Sensor 54 en de ABL90 FLEX bloedgasanalyser van Radiometer met safeCLINITUBES capillairen kunnen hierbij helpen.

Cookies worden gebruikt op deze website

Use of cookies
Wachtwoord vergeten
Gebruiker niet gevonden
Versturen
Radiometer medewerker? Voer de gebruikersnaam in om het wachtwoord opnieuw in te stellen
We hebben een e-mail verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen
Wijzig uw wachtwoord
Wachtwoord gewijzigd
Wachtwoordwijziging vereist.
Verander uw wachtwoord om gebruik te kunnen blijven maken van MyRadiometer.
Wachtwoord is gewijzigd