Continu en non-invasief monitoren van de oxygenatie- (tcpO2) en ventilatiestatus (tcpCO2)

Radiometer introduceert de volgende generatie systemen voor transcutane (continue non-invasieve) monitoring

Radiometer lanceert de TCM5 met CE-markering voor cruciale transcutane (continue non-invasieve) monitoring van neonatale, pediatrische en volwassen patiënten, patiënten in slaapklinieken en patiënten thuis

juli 18, 2016

Dit volledig nieuwe apparaat is strak uitgevoerd en gebruiksvriendelijk met intuïtieve interface, kleuren touchscreen en duidelijke weergave en biedt real-time continue, non-invasieve monitoring van tcpO2, tcpCO2, Masimo SET® SpO2, perfusie-index en hartslag. De unieke sensoren met goudlaagje worden automatisch opnieuw gekalibreerd als ze in de kalibratiekamer worden geplaatst. De resultaten zijn hierdoor zeer betrouwbaar, zelfs na een lange gebruiksperiode. Trainingsbehoeften zijn minimaal dankzij de interactieve helpvideo's op het scherm.

De TCM5, in eerste instantie verkrijgbaar in Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Japan, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zwitserland, biedt twee verschillende versies afgestemd op verschillende klant- en patiëntbehoeften. De TCM5 BASIC is ideaal voor diagnostisch onderzoek in slaapklinieken en ademhalingszorg thuis. Het apparaat is lichtgewicht en compact en heeft een duidelijk numeriek scherm voor nauwkeurige nachtelijke bepaling van de ventilatie- en oxygenatiestatus. In de speciale slaapmodus zijn geluidssignalen uitgeschakeld en is het scherm donker om patiënten niet te storen.

De hoogwaardige TCM5 FLEX is ontworpen voor gebruik op IC's. Het apparaat is met name nuttig bij neonatale intensive care vanwege het non-invasieve karakter. Cijfers en trends plus hoorbare en visuele alarmsignalen waarschuwen artsen als er sprake is van verandering in de status van de patiënt, zodat directe interventie mogelijk is. Voor de dag- en nachtbewaking van pasgeborenen wordt via de speciale NICU-modus automatisch bijgehouden hoe lang de sensor in contact is met de huid en hoe hoog de temperatuur ervan is, om te voorkomen dat de gevoelige huid wordt beschadigd.


Neem voor meer informatie contact op met Radiometer of ga naar:

TCM5 BASIC monitor
TCM5 FLEX monitor
Transcutane (continue non-invasieve) monitoring op de NICU

Cookies worden gebruikt op deze website

Use of cookies
Wachtwoord vergeten
Gebruiker niet gevonden
Versturen
Radiometer medewerker? Voer de gebruikersnaam in om het wachtwoord opnieuw in te stellen
We hebben een e-mail verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen
Wijzig uw wachtwoord
Wachtwoord gewijzigd
Wachtwoordwijziging vereist.
Verander uw wachtwoord om gebruik te kunnen blijven maken van MyRadiometer.
Wachtwoord is gewijzigd