Bijdragen aan de strijd tegen sepsis

Radiometer sponsort gratis online Wereld Sepsis congres

Radiometer is trots te kunnen aankondigen dat het op 8 en 9 september 2016 de hoofdsponsor is van het 1e Wereld Sepsis Congres.

september 8, 2016

Georganiseerd door de Wereldalliantie voor Sepsis, zal dit gratis online evenement deelnemers de kans geven om te horen wat deskundigen uit de hele wereld discussiëren over de uitdagingen en kansen in de strijd tegen deze levensbedreigende ziekte.

Sepsis is de nummer één oorzaak van vermijdbare sterfgevallen wereldwijd, en treft meer dan 20 miljoen mensen per jaar. Radiometer is vastbesloten om de bewustwording van het belang van vroegtijdige interventie, evenals het verstrekken van de middelen om medische professionals te helpen om sepsis te identificeren en behandelen op de vroegst mogelijke gelegenheid. Vorig jaar lanceerde Radiometer een snelle procalcitonine (PCT) assay – de biomarker naar keuze om de diagnose van sepsis te ondersteunen– die resultaten in minder dan 21 minuten met de AQT90 FLEX immunochemie analyser biedt. Samen met de Radiometer portfolio van ander relevante diagnostische en prognostische markers-met inbegrip van lactaat, witte bloedcellen, CRP, creatinine, bilirubine en bloedgassen – draagt dit bij tot een aanzienlijke verbetering in de doorlooptijd voor de diagnose van sepsis, en verbetert  de kansen van een volledig herstel bij patiënten.

De president van Radiometer, Henrik Schimmell, heeft gereageerd: "Wij zijn zeer verheugd  om het eerste Wereldcongres voor Sepsis te sponsoren. Dit gratis online evenement past goed bij onze voortdurende inspanningen om te helpen wereldwijde gezondheidszorg verbeteren door het verstrekken van betrouwbare, snelle en makkelijke patiënt diagnoses. Wij moedigen alle professionals in de gezondheidszorg aan om zichzelf in te schrijven voor dit gratis evenement, dat vroege erkenning en passende behandeling zal benadrukken en hoe dit levens kan redden."

Registreer gratis voor het 1e Wereld Sepsis Congres bij www.worldsepsiscongress.org

 

 

Cookies worden gebruikt op deze website

Use of cookies
Wachtwoord vergeten
Gebruiker niet gevonden
Versturen
Radiometer medewerker? Voer de gebruikersnaam in om het wachtwoord opnieuw in te stellen
We hebben een e-mail verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen
Wijzig uw wachtwoord
Wachtwoord gewijzigd
Wachtwoordwijziging vereist.
Verander uw wachtwoord om gebruik te kunnen blijven maken van MyRadiometer.
Wachtwoord is gewijzigd