Veiligstellen van de algehele gezondheid en levendigheid zonder het risico van ernstige complicaties

Neonatologie

Neonatale zorg is niet alleen gericht op de overleving van prematuren, maar ook op hun algemene gezondheid en levendigheid zonder het risico te lopen van ernstige complicaties.

Te vroeg geboren baby's kunnen risico lopen op hogere pCO2 en pO2 -waarden, als dit niet ontdekt wordt kan dit leiden tot ernstig letsel en hersenbeschadiging.

Voor deze allerkleinste patiënten biedt Radiometer continue, non-invasieve tcpCO2 en tcpO2 monitoring. Continue non-invasieve monitoring maakt het mogelijk voor zorgverleners om direct inzicht te hebben op mogelijke veranderingen in de oxygenatie- en beademingsstatus van prematuren.

Indien een bloedmonster nodig is, kunnen de capillairen van Radiometer worden gebruikt om op een subtiele manier een bloedmonster af te nemen uit de hiel van de baby. Met een speciale modus op onze bloedgasanalysers krijgen zorgverleners volledig inzicht in bloedgasparameters en andere parameters, bijvoorbeeld bilirubine uit een minimale hoeveelheid bloed.

Neonatale hypoglykemie en anemie kan worden getraceerd met onze HemoCue hand-held glucose- en hemoglobine analysers, die slechts 10 µL bloed nodig hebben.

Cookies worden gebruikt op deze website

Use of cookies
Wachtwoord vergeten
Gebruiker niet gevonden
Versturen
Radiometer medewerker? Voer de gebruikersnaam in om het wachtwoord opnieuw in te stellen
We hebben een e-mail verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen
Wijzig uw wachtwoord
Wachtwoord gewijzigd
Wachtwoordwijziging vereist.
Verander uw wachtwoord om gebruik te kunnen blijven maken van MyRadiometer.
Wachtwoord is gewijzigd